Πατέρας δύο παιδιών 6 και 9 ετών

Με τη Δήμητρα η γνωριμία έγινε μέσω σύστασης από κοινό γνωστό και με πολύ σκεπτικότητα από την πλευρά μου. Γρήγορα άλλαξα γνώμη, όσο κάναμε συναντήσεις και έβλεπα την προσέγγιση της Δήμητρας.
Σε όλες τις συναντήσεις που κάναμε, μου έκανε εντύπωση το βάθος με το οποίο ακούει και μπαίνει με ενσυναίσθηση στην κατάσταση που περιγράφαμε. Αυτό φαινόταν και στις spot on σημειώσεις που έγραφε και μας έστελνε.
Όλες οι συναντήσεις μας είχαν συγκεκριμένη δομή και στόχο, που προσαρμοζόταν καθόλη τη διάρκεια της επαφής μας. Οι συζητήσεις που κάναμε εξελίσσονταν με ροή και αβιάστα, μένοντας πάντα εντός θέματος και με την σωστή καθοδήγηση και ερωτήσεις όταν χαλάρωνα από την πλευρά μου – ή θεωρούσα ότι δεν είχα κάτι άλλο να πω! Παρόλο που κάναμε συνεδρίες, αυτό που ένιωθα ήταν ότι δίναμε ραντεβού για συναντήσεις για να μιλήσουμε για τα θέματα που μας προβλημάτιζαν, όπως κάνω με φίλους.
Κλείνοντας να πω ότι έχω ήδη συστήσει σε 2 φίλους μου τη Δήμητρα για parent coaching. Οπότε είμαι βέβαιος ότι αυτή η μεθοδικότητα, η προσέγγιση και οι γνώσεις της Δήμητρας μπορούν να βοηθήσουν στη σημερινή απαιτητική σχέση γονιών-παιδιών.
Ευχαριστούμε πολύ και πάλι Δήμητρα!
Καλή συνέχεια!