Μαζί με το StrongHer της ΝΟΚΙΑ για την εκπαίδευση και υποστήριξη των γονέων

dgounari 14 Δεκεμβρίου, 2020

Την εβδομάδα 1 – 4 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με το δίκτυο StrongHer Ηellas της ΝΟΚΙΑ Hellas οργανώσαμε 3 θεματικά workshops για την εκπαίδευση, υποστήριξη και την ενδυνάμωση γονέων εργαζόμενων της NOKIA Ηellas.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, η οποία έμπρακτα στηρίζει τους εργαζόμενους σε έναν, κρίσιμο για την προσωπική τους ζωή, ρόλο, αυτόν του γονέα.

Η αυτοφροντίδα των γονιών, τα ξεσπάσματα θυμού των παιδιών και οι οθόνες στην ζωή μας, ήταν οι θεματικές που αναπτύχθηκαν και η συμμετοχή ήταν πολύ ενθαρρυντική για το πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι γονείς σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα της καθημερινότητάς μας.

Η σύνδεση εργασίας – οικογένειας, ιδίως τον τελευταίο καιρό αποτελεί μια σημαντική παράμετρο της ζωής μας. Το work – family balance δε θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο ως αίτημα. Πρωτοβουλίες όπως αυτές της StrongHer ΝΟΚΙΑ Hellas ανοίγουν τον δρόμο για την ανάπτυξη καλών πρακτικών υποστήριξης γονέων στο εσωτερικό των επιχειρήσεων / οργανισμών.

Ευχαριστώ απο καρδιάς τους γονείς που συμμετείχαν και φυσικά το δίκτυο StrongHer για την πρόσκληση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Δέσποινα Κίτσου  η οποία οργάνωσε με φροντίδα όλες τις λεπτομέρειες για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας.

Με έμπνευση και αυθεντικότητα για την ενδυνάμωση του γονεικού ρόλου!